Esküvői táncoktatás

Esküvői tánc

Közeledik életed egyik legszebb napja? A nap, amikor szeretteid társaságában összekötöd az életed szerelmeddel és örök hűséget fogadtok egymásnak. Hazánkban is egyre elterjedtebb szokás, hogy az ifjú pár egy tánccal lepi meg a násznépet, ezzel köszönve meg nekik a jókívánságokat, ajándékokat. A hagyomány úgy tartja, hogy az esküvőn az első, a bevezető tánc minden esetben a férj és feleség közös tánca (nyitótánc vagy menyecsketánc), amivel megnyitják a táncteret a násznép előtt.

Az esküvői nyitótánc általában egy klasszikus angol keringő, bécsi keringő vagy rumba, de a pár természetesen ettől saját kedve, stílusa szerint eltérhet. Éjfélkor, a lakodalom hangulatának fokozására, az ifjú pár gyakran bemutat egy másik táncot is, ami legtöbbször már sokkal lazább, vidámabb hangulatú, mint például a rocky, salsa, cha-cha-cha, jive, samba, country vagy esetleg egy mix koreográfia.

Az esküvői tánc nem igényel semmiféle táncos előképzettséget. Minden esküvős párnak egyéni, személyre szabott koreográfiát készítünk, és persze nyitottak vagyunk a pár saját ötleteire is!

 

Ha felkeltettük az érdeklődéseteket keressetek minket egy személyes egyeztetésért!

Mobil: +36 20 496-8420

E-mail: info@bailandotancstudio.hu

 

 

 

Táncoktatás Nyíregyházán!

Facebook - Hírek, Események

Bailando Dance Night

  • 2 hetente, bővebb információkért keress minket!